DPÜ GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ödüle doymuyor

DPÜ GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ödüle doymuyor

DPÜ GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ödüle doymuyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunu Nurcan Günay, Bursa Büyükşehir Belediyesinin uluslararası düzeyde düzenlediği tasarım yarışmasında desen kategorisinde birincilik ve jüri özel ödülü olan İpek ve Çini Ödülü’nü almaya hak kazandı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından “Hediyen Bursa Olsun” sloganıyla düzenlenen ve uluslararası düzeyde 727 tasarımcının katıldığı Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması’nda Lisansüstü Eğitim Enstitümüzde Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı yüksek lisans eğitimi alan GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunumuz Nurcan Günay, hem desen kategorisinde birincilik, hem de jüri özel ödülü olan ‘İpek ve Çini Ödülü’nü almaya hak kazandı.
GSF Dekanı ve aynı zamanda Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Mercin, öğrenciyi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Güncel 9.12.2022 13:35:16 0

İlginizi Çekebilir

1

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

2

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu

3

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

4

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

5

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

6

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

7

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

8

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

9

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı