DPÜ’de Game Art Seminerine yoğun ilgi

DPÜ’de Game Art Seminerine yoğun ilgi

DPÜ’de Game Art Seminerine yoğun ilgi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ), Vertigo’nun Kampüs Buluşmaları etkinlikleri çerçevesinde “Game Art” isimli seminer gerçekleştirildi.
Güzel Sanatlar Fakültesine bağlı Çizgi Film - Animasyon Bölümü ile Vertigo Mobil Oyun Geliştirme ve Yayınlama Stüdyosunun iş birliği ile düzenlenen ve Vertigo Kurucu Ortağı Ali Sayın, 3D Animatör Onur Ekim, 2D Game Artist Esin Çavuşoğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hazal Bigir’in konuşmacı olduğu etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerde konuşmacılar kendi alanlarıyla ilgili deneyimlerini ve yaptıkları örnek uygulamaları öğrencilerle paylaştı.
Kütahya Tasarım Teknokent’te de şube açan Vertigo’nun yöneticileri, öğrencilerin kurumlarında staj yapmalarının yanında tam ve yarı zamanlı çalışabilmeleri için olanaklar sağlayacaklarını ifade ettiler. Etkinlik, firma yetkililerinin öğrencilerin sektör ve firma hakkındaki sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.


Güncel 15.10.2022 12:24:33 0
Anahtar Kelimeler: dpü’de game art seminerine yoğun ilgi

İlginizi Çekebilir

1

ŞOK Marketler biberlerde pestisit analizi yapacak

2

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

4

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

5

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

6

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

7

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

8

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

9

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

10

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu