Dualar kahraman şehitlerimiz için okundu

Dualar kahraman şehitlerimiz için okundu

Dualar kahraman şehitlerimiz için okundu

Tepebaşı Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte şehitlerimiz için mevlit okutuldu.
Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü etkinliğinde çok sayıda kadın bir araya geldi. Bir davet salonunda gerçekleştirilen programda CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri ile mahalle muhtarları ve çok sayıda Belde Evi kursiyeri kadın yer aldı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevinç Uluçeşme, programda yaptığı konuşmada, “Çanakkale Savaşları Zaferinin 108. yılını buruk bir sevinç ile karşılıyoruz. 11 ilimizi vuran deprem her birimizi etkiledi. Dualarımız onlarla, tüm şehitlerimizi de rahmet ile anmak istiyorum” dedi.
Programda söz alan Milletvekili Çakırözer ise “Çanakkale Zaferi bugün burada buluşmamızın, ulus olmamızın, kardeşçe ve özgürce yaşamamızın mayasıdır, omurgasıdır. Çanakkale şehitlerimizi ve on yıllar boyunca vatan savunmasında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Dualarımız bu depremde yitirdiğimiz 50 bin kardeşimizin de ruhlarına gitsin” diye konuştu.
Katılımcılara pilav ve hoşaf ikramı yapılan program, şehitlerimiz için okutulan Mevlid-i Şerif ile son buldu.


Güncel 16.03.2023 17:53:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu