Dulkadiroğlu Cevizli Park’ta sezon hazırlıkları

Dulkadiroğlu Cevizli Park’ta sezon hazırlıkları

Dulkadiroğlu Cevizli Park’ta sezon hazırlıkları

Dulkadiroğlu İlçesi’nde aile çay bahçesi olarak hizmete sunulan Cevizli Park, Ramazan Bayramı sonrasında kapılarını vatandaşlara açmayı planlıyor.
Dulkadiroğlu İlçesi Pınarbaşı bölgesinin temiz havasını vatandaşlarla buluşturan Cevizli Park, Ramazan bayramı sonrasında vatandaşların hizmetinde olacak.
Vatandaşların cevizli parkı çok sevdiğini hatırlatan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu sevgin karşılığını kaliteli hizmet olarak vereceklerini söyledi.
Başkan Okay, “İlçemizin havasıyla, suyuyla ve doğasıyla en güzel yerlerinden olan Pınarbaşı bölgemizde güzel bir mekan oluşturduk. Bu güzel mekanı da vatandaşlarımız çok sevdi. Hizmet verdiği günlerde çok büyük yoğunluklar yaşayan bu mekanımızı yeni sezona hazırlıyoruz. Ramazan bayramı sonrasında vatandaşlarımız bu güzel alanda oturup çaylarını içebilecekler. Yoğun talebi karşılama adına da arkadaşlarımız gerekli düzenlemeleri yaptılar. Bu şehrin insanları her şeyin en iyisine layıktır. Bizler de bunu sağlama adına var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.



Bölgeden 17.04.2021 12:13:00 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı