Dünya karate hakemi İsmail Günay, Müdür Keleş ile bir araya geldi

Dünya karate hakemi İsmail Günay, Müdür Keleş ile bir araya geldi

Dünya karate hakemi İsmail Günay, Müdür Keleş ile bir araya geldi

Dünya Karate Federasyonu’nun İstanbul’da düzenlediği sınavda hakemliğe seçilen İsmail Günay, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile bir araya geldi.
Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile bir araya gelen Dünya Karate Hakemi İsmail Günay’a, Adıyaman Karate İl Temsilcisi Musa Tepe eşlik etti. Müdür Fikret Keleş, Adıyaman’da sporcuların yetiştirilmesinde büyük emekleri olan İl Temsilcisi Musa Tepe ile Dünya Karate Hakemi olan İsmail Günay’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Adıyaman’da dünya çapında hakemlerin yetişmesinin il için bir gurur kaynağı olduğunu belirten Müdür Keleş, "Tüm branşlarda spor faaliyetlerinin gerçekleştirildiği ilimizde sadece milli sporcular değil aynı zamanda milli hakemlerle dünya çapında adımızı duyurmayı başarıyoruz. İsmail Günay kardeşimizin gelecekte çok büyük şampiyonalarda hakemlik yapacağına inanıyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.


Spor 23.03.2021 18:36:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı