Dünya yıldızları Kuşadası Sevgi Plajı’nda maçlarına başladı

Dünya yıldızları Kuşadası Sevgi Plajı’nda maçlarına başladı

Dünya yıldızları Kuşadası Sevgi Plajı’nda maçlarına başladı

Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan ‘VW Beach Pro Tour’ Kuşadası’nda başladı. Geçmiş yıllardaki tecrübesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde ve Kuşadası Belediyesi öncülüğünde35 ülkeden yaklaşık 200 sporcunun katılımı ile gerçekleşecek karşılaşmalar renkli başladı.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi iş birliğiyle Davutlar Sevgi Plajı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı plaj voleybolu ile başladı.
Sabahın erken saatlerinde başlayan maçlar oldukça çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı geçerken, polis ekipleri de bölgede güvenlik tedbiri aldı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen sporcular ve kafileleri bir yandan maçları takip ederken diğer yandan da Kuşadası’nın eşsiz güzelliğinin keyfini yaşıyor.


Spor 19.05.2022 11:19:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Tat Gıda hazır yemek kategorisinde çeşitliliğini artırdı

2

Lezita "Gulfood 2026"da ürünlerini tanıttı

3

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "10. Tematik Kış Eğitimciler Kampı" programında konuştu:

4

Genç sporcularda performans baskısı zihinsel sağlığı tehdit ediyor

5

Çukurova Üniversitesi dekanları, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Antalya'da olumsuz hava koşullarından etkilenen sera çiftçilerini ziyaret etti

7

Hatay'da istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

8

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi Antalya Şehir Hastanesi Şubesi açıldı