DURMUŞOĞLU, 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADI

DURMUŞOĞLU, 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADI

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Urmuşoğlu mesajında şunları söyledi:

“İnsan Hakları Günü, Her Yıl İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Tarafından 1948 Yılında Kabul Edildiği Gün Olan 10 Aralık Tarihinde Kutlanmaktadır.

71. Yılını Kutladığımız Bugünde, İnsanların Hak Ve Özgürlüğünü Teminat Altına Alan Bu Beyannameye İlk İmza Atan Ülkelerden Biri Olmanın Gururunu Yaşamaktayız.  Kanunlar Önünde Bireylerin Eşitliği Ve Ayrımcılığa Uğramamaları İlkelerine Dayanan İnsan Haklarına Saygı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Değiştirilemez Niteliğidir.

Tarih Boyunca Bu Coğrafyayı Rengi, Dili, Dini Ne Olursa Olsun Bütün İnsanların Huzur Ve Barış İçinde Yaşadığı Esenlik Yurdu Haline Getiren Aziz Milletimiz, Bugün De 82 Milyonu Kucaklayan Yönetim Ve Adalet Anlayışımızın En Büyük İlham Kaynağıdır.

Bugün Ülkemiz, Demokratik Hak Ve Özgürlüklerin Kullanılması Noktasında Tarihinde Hiç Olmadığı Kadar Rahat Bir Ülkedir.

İnsana Çok Değer Veren Bir Dinin Mensupları Olarak, İnsan Hakları Bilincinin Gelişmesi İçin Toplumun Tüm Kesimlerinin 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü Bir Fırsat Olarak Göreceğine Yürekten İnanıyor, Bu Düşüncelerle, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü Kalbi Duygularla Kutluyor, Bu Müstesna Günün Milletimize Ve Tüm İnsanlığa Barış, Huzur Ve Adalet Getirmesini Temenni Ediyorum.”



Osmaniye 10.12.2019 12:43:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği