Düzce bir kütüphaneye daha kavuşuyor

Düzce bir kütüphaneye daha kavuşuyor

Düzce bir kütüphaneye daha kavuşuyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün eğitim odaklı projeleri kapsamında kent kazandırılması için yoğun çaba sarf ettiği Sabiha Ulusoy Kütüphanesinin dış silüeti ortaya çıktı. Kütüphane içerisinde devam eden çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ve iş insanı Hasan Ulusoy’un destekleriyle geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Uzunmustafa Mahallesinde yapımına başlanan Sabiha Ulusoy Kütüphanesinde sona yaklaşıldı. 2022 yılının Mayıs ayında temeli atılan ve hızlı şekilde inşa çalışmalarının devam ettiği Konak Kafkas Park içerisinde iki katlı kütüphanede dış cephe tamamen ortaya çıkarken, iç kısımda ise zemin ısıtma çalışmaları ve şap dökümü tamamlanırken, iç tesisatlar da hızlı şekilde düzenleniyor.
4 bin 600 metrekare alan üzerinde yeşil alan ile uyumlu şekilde sürdürülen proje de giriş kısımları ve engelli giriş rampaları ile merdivenlerin düzenlenmesine de devam ediliyor. Ana hatlarıyla tamamen ortaya çıkan Sabiha Ulusoy Kütüphanesinde son rötuşların çekilmesiyle yeni eğitim yuvası hizmete sunulmuş olacak.


Güncel 26.01.2023 12:44:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu