Düzce iktisat ve kalkınma kongresine ev sahipliği yapacak

Düzce iktisat ve kalkınma kongresine ev sahipliği yapacak

Düzce iktisat ve kalkınma kongresine ev sahipliği yapacak

Düzce Belediyesi, alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan ‘Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. Tarım, Turizm, Sanayi ve Ticaret başlıkları altında gerçekleştirilecek kongrede Düzce’nin önümüzdeki 50 yıllık yol haritası belirlenecek.
Düzce, tüm dinamikleriyle gelecek 50 yılının ele alınacağı, Tarım, Turizm, Sanayi ve Ticaret konu başlıkları altında, alanında uzman isimlerin katılacağı ‘Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi’ için gün sayıyor. Başkan Özlü, 25-26 Aralık tarihlerinde Kültür Merkezinde Düzce tarihinde ilk kez gerçekleştirilecek olan Düzce Belediyesi, Düzce Valiliği, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Ekonomi Gazetecileri Derneği ortaklığında gerçekleştirilecek olan kongrenin ortak bir akıl çalışması olacağını ifade etti.

"Düzce için yol haritamızı oluşturacağız"
Düzce’nin turizm ve tarım varlıkları başta olmak üzere kendi ürünlerinin sanayisinin gelişmesi, turizm ve ticaret merkezi olarak kentin konumu, kentin markalaşma anlamında yol haritasının belirlenmesi yolunda ortak akıl oluşturmak amacıyla yola çıktıklarını dile getiren Başkan Özlü, “Kentteki iş ve yatırım fırsatlarını yatırımcının dikkatine sunmak, kamuoyunun dikkatini çekmek ve kamuoyu oluşturmak hedefi ile paydaşlarımız ve uzman isimlerle bir araya geleceğimiz kongremizde Düzce için yol haritamızı oluşturmak istiyoruz” dedi.


Güncel 13.12.2021 16:00:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi