Düzce Üniversitesi başarıda kalıcılığı yakaladı

Düzce Üniversitesi başarıda kalıcılığı yakaladı

Düzce Üniversitesi başarıda kalıcılığı yakaladı

2022 URAP Türkiye Sıralamasında 6 sıra yükseldi.
Düzce Üniversitesi kurulduğu günden itibaren aldığı yerinde kararlarla ve yaptığı akademik çalışmalarla Türkiye’nin köklü üniversitelerinin arasına girmeyi başararak, yene ilk 50 üniversite arasında yerini aldı.
Times Higher Education’ın yaptığı ve son 50 yıl içerisinde kurulan dünyadaki en iyi üniversitelerin sıralandığı 2022 Genç Üniversiteler Dünya sıralamasında da dünyada 351-400 arasında kendine yer bulan Düçce Üniversitesi, başarıda anlık değil, sürekli ve kalıcı olduğunu gösteriyor.
“Bilim toplum içindir” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Düzce Üniversitesi, donanımlı akademik kadrosu, nitelikli bilimsel araştırmaları, katma değerli ihtisaslaşma çalışmalarıyla adını her zaman ilkler arasına yazdırma hedefiyle değer üretmeye devam ediyor.
Türkiye sıralamasında YÖK’ün yayımladığı verilere göre sıralama yapan URAP, üniversite sıralamalarında kullanılan anketlerin ve üniversitelerden toplanmaya çalışılan verilerin güvenilir ve kararlı bir sıralama sistemi oluşturamadığı konusunda tartışma alanı açtığı için sadece erişilebilir ve güvenilir kaynaklardan elde edilen, objektif verilerle sıralama yapıyor.


Güncel 8.08.2022 23:07:46 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Oğlunun vasiyetini yerine getirerek torunlarına anne baba oldular

2

Türk Telekom ‎"Erişilebilir Tiyatro" projesine Fındıkkıran balesini dahil etti

3

Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ballı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde ahırı yıkılan küçükbaş yetiştiricisi devlet desteğiyle üretime döndü

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede mimar, çocukluğunun geçtiği mahalleyi yeniden inşa ediyor

6

Mersinli lise öğrencisinin kaleme aldığı ilk kitabı tanıtıldı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde sağlık altyapısı zarar gören Hatay'ın her ilçesine devlet hastanesi kazandırıldı

8

Türkiye'den 2025'te 83 ülkeye çiçek ihracatı yapıldı

9

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

10

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu