Düzce’de Turkovac aşıları devam ediyor

Düzce’de Turkovac aşıları devam ediyor

Düzce’de Turkovac aşıları devam ediyor

DÜZCE – Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, milli aşı olan Turkovac aşılarının Atatürk Devlet Hastanesi’nde devam ettiğini belirterek, vatandaşların randevu alarak aşı olabileceğini belirtti.
Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında Türkiye’de üretilen Milli aşımız Turkovac aşısı Düzce’de vatandaşlara yapılmaya başladı.
Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’da milli aşının Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılmaya devam ettiğini vurgulayarak, “Milli aşımız TURKOVAC, Düzce Atatürk Devlet Hastanemizde uygulanmaya devam ediyor. Önceki aşılarınızın türü ne olursa olsun ilk doz yada hatırlatma dozunuzu yerli aşımız TURKOVAC ile olabilirsiniz(MHRS), Alo 182 ve E-Nabız üzerinden randevu oluşturarak aşınızı güvenle olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.


Güncel 10.02.2022 12:15:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

3

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

6

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

7

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

8

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

9

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

10

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu