(Düzeltme) Kartal’da Ömür hemşirenin katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı

(Düzeltme) Kartal’da Ömür hemşirenin katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı

(Düzeltme) Kartal’da Ömür hemşirenin katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kartal’da aile sağlığı merkezinde görevli hemşire Ömür Erez’in, katil zanlısı Rahmi Uygun ile beraberindeki Musa T.’nin bir börekçiden birlikte çıktığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Kartal’da Yunus Mahallesi Topselvi 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nde saat 13.45 sıralarında yaşanan olayda, aile sağlık merkezine elinde silahla gelen Rahmi Uygun, burada çalışan Ömür Erez isimli hemşireyi silahla başından vurarak öldürmüştü.
Uygun’un, kiralık otomobil ile Konya’dan İstanbul’a Musa T. ile birlikte geldiği öğrenildi. Ömür Erez’in katil zanlısı Rahmi Uygun’un ve beraberindeki Musa T.’nin bir börekçide kaydedilmiş yeni görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Rahmi Uygun ile Musa T., Kartal’da bir börekçiden birlikte çıkıyor. İkili buradan çıktıktan sonra otomobile binip börekçiden uzaklaşıyor.


Yurt Dünya 21.01.2022 02:53:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

3

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

4

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

5

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

6

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

7

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu

8

Yandex Cup finallerinde 196 geliştirici 140 bin dolarlık ödül için yarıştı

9

Setur Marinaları Göcek'te iki marinayı devraldı

10

Burdur'da fabrikanın çatısından düşen işçi öldü