(Düzeltme) Necmettin Erbakan vefatının 10. yılında Ayasofya Cami-i Kebir’de dualarla anıldı

(Düzeltme) Necmettin Erbakan vefatının 10. yılında Ayasofya Cami-i Kebir’de dualarla anıldı

(Düzeltme) Necmettin Erbakan vefatının 10. yılında Ayasofya Cami-i Kebir’de dualarla anıldı

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan vefatının 10’uncu yıl dönümünde Ayasofya Cami-i Kebir’de okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı.
Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti Başbakanı Necmettin Erbakan, vefatının sene-i devriyesinde Ayasofya Cami-i Kebir’de akşam namazına müteakip okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve edilen dualarla anıldı. Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen programa Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Fatih Erbakan da katıldı. Çok sayıda vatandaş da akşam namazını müteakip düzenlenen programa ilgi gösterdi. Erbakan için Mevlidi Şerif okundu, dualar edildi.
Fatih Erbakan program öncesinde bir konuşma yaparak, “Ayasofya Camii Kebir’indeyiz merhum Erbakan hocamızın yıllarca mücadele ettiği. Zincirler kırılsın Ayasofya açılsın sloganı ve hedefi ile gençlerimizi bütün millerimizi harekete geçirdiği. Kendisinin vefatının 10. yıldönümünde bu mevlidi şerifi gerçekleştiriyoruz. Cenabı Allah’a sonsuz şükürler olsun” dedi.


Güncel 27.02.2021 00:02:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de cipin çarpması sonucu ölen 3 yayanın cenazeleri toprağa verildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden Aslı Çevik'in cenazesi defnedildi

3

Tami yeni ödeme çözümü CepPOS'u tanıttı

4

Toyota ocak ayında satışlarını yüzde 65 artırdı

5

TÜVTÜRK'ten araç sahiplerine egzoz emisyon ölçümü uyarısı

6

Antalya'daki otobüs kazasında yaralanan üniversitesi öğrencisi Yağız Oğuz, Eskişehir'de tedavi ediliyor:

7

GÜNCELLEME - Mersin'de çarptığı 6 yayadan 3'ünün ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

8

Iğdır FK-Antalyaspor maçının ardından

9

Antalya'da "IAC 2026 Kampüs Buluşmaları" etkinliği düzenlendi

10

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü ve diğer 6 sanığın yargılandığı davada karar