Düzgün, Yeniden Add Başkanı

Düzgün, Yeniden Add Başkanı

Düzgün, Yeniden Add Başkanı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Osmaniye Şubesi, 13. Olağan genel kurulunu yaptı.Seçime katılan üyelerin tamamının oyunu alan mevcut Başkan Mehmet DÜZGÜN, bu göreve yeniden seçilerek 4. Kez güven tazeledi ve yeni bir rekorun sahibi oldu.

Dernek binası salonunda tek liste ile girilen seçim sonucunda ilk toplantıda Mehmet Düzgün Şube Başkanlığına, Devrim Tosunoğlu 2. Başkanlığa, Ali Yücel sekreterliğe ve Hıdır Atagün de saymanlığa seçildiler. Yönetim kurulunun diğer asil üyeleri ise Erol Körce, Mahir Kaypak ve Samet Patoğlu oldu.

Kongre sonunda bir açıklama yapan ADD Osmaniye Şubesi Başkanı emekli öğretmen Mehmet DÜZGÜN; “ Dernek üyelerimizin 4. Kez bana görev vermeleri, çok büyük bir onurdur. Onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki üç yıllık dönemde ADD'nin büyüklüğüne yakışır şekilde çalışarak tüm üyelerimizin desteklerini alarak verimli çalışmalar yapmak istiyoruz. Yönetime seçilen arkadaşlarım la birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inancım tamdır” dedi.

ATATÜRKÇÜLÜK?

Temel esasları Atatürk tarafından belirlenen; Devlet hayatına, fikir hayatına ve ekonomik hayata ilişkin gerçekçi fikirlere ve ilkelere Atatürkçülük denir. Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli Atatürkçülüğe dayanır.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE NE DEMEKTİR?

Türk milletinin bugün ve gelecekte tam bağımsızlığa, huzur ve refaha sahip olması, aklın ve bilimin rehberliğinde Türk kültürünün çağdaş uygarlık düzeyine çıkarılması amacı ile temel esasları Atatürk tarafından belirlenen gerçekçi fikirlere ve ilkelere, Atatürkçülük veya Atatürkçü Düşünce Sistemi denir.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE TOPLULUĞU

Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesinin ve temel ilkelerinin doğru ve tam olarak anlaşılıp özümsenebilmesine katkıda bulunmaktadır. ... Topluluk olarak temel hedeflerimiz Atatürkçü düşünceyi anlamak, yorumlamak, tanıtmak. Atatürk ilke ve devrimlerinin özünü inceleyerek öğrenmek, öğretmek.

HABER: HASAN KILIÇ - OSMANİYE

 



Osmaniye 1.03.2022 14:51:00 0
Anahtar Kelimeler: Düzgün Yeniden Başkanı

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 18 engelli genç temsili askerlik yaptı

2

Osmaniye'de 13 yaşından beri kaktüs yetiştiren Yunus Gedik, bahçesini doğal fotoğraf stüdyosuna çevirdi

3

Osmaniye'de sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

4

Osmaniye'de aranan firari hükümlü yakalandı

5

Osmaniye'de genç avukata silahlı saldırı

6

Osmaniye'de 13 düzensiz göçmen yakalandı, 3 göçmen kaçakçısı tutuklandı

7

Osmaniye'de motosiklet hırsızlığı zanlısı yakalandı

8

Çocuklarını trafik kazasında kaybeden aileden sürücünün serbest bırakılmasına tepki

9

Osmaniye'de uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 11 zanlı tutuklandı

10

Osmaniye yer fıstığı AB tescili için gün sayıyor