Düziçi Atalan ilköğretimin yemekhanesi yenilendi?

Düziçi Atalan ilköğretimin yemekhanesi yenilendi?

Atalan ilköğretim okulunda eski sağlıksız ve kullanışsız binada ve dar alanda dönüşümlü olarak yemek yiyen öğrencilerin imdadına il özel idaresi yetişti.

Okulda öğrenim gören ve taşımaya tabi olan 267 öğrencinin yemeğini çok sağlıksız, dar ve eski binada yediğini bu nedenle okula daha sağlıklı bir bina yapılması için AK Parti il genel meclis üyelerinden yardım isteyen ilgililerin talebinin Vali Celalettin Cerrah tarafından olumlu yanıt bulması üzerine 120 m2?lik  yeni bir prefabrik yemekhane yapılarak kullanımına başlandı.

Okul avlusunda bulunan ve yemekhane ile lojman olarak kullanılan iki binanın yerine kurulan yeni yemekhane için okul idaresi donanımı da yenilerken, yemekhane emeği geçen herkese okul idaresi ve öğrenciler tarafından teşekkür edildi.

Haber: Süleyman Güzel/Düziçi



Güncel 25.10.2016 05:04:31 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

2

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

3

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

4

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

5

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

6

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

7

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

8

Isparta'da 3 kuşak aynı mehter takımında tarihi geleneği yaşatıyor

9

Hatay'da denizde kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

10

Türkiye, yenilenebilir enerji alanında hızlı yol katetti