Düziçi`nde sinema keyfine devam?

Düziçi`nde sinema keyfine devam?

Düziçi Karacaoğlan Kültür Merkezi`nde Hürrem Sinema Salonu`nun açılışı yapıldı.

Daha önce yine Osmaniye?den bir sinema işletmecisi tarafından bir süre işletilen sinemanın yeni bir isimle yoluna devam edeceği kaydedildi.

Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, açılışta yaptığı konuşmada, Kültürel faaliyetlere önem verdiklerini belirterek, "İlçemizdeki halkımızın bundan 40 yıl kadar önce çok yoğun olan sinema kültürü bugün yeniden canlanmaya başladı. Belediye olarak 7?den 70?e her kesimin, gençlerimizin ve öğrencilerimizin sinema kültürüne alışmasını arzu ediyorum. Osmaniye`de gösterilen filmlerin tamamı Düziçi`nde de gösterilecek. Osmaniye`deki fiyatın yarısını ödeyecekler. Belediye olarak öğrencilerimizin faydalanması için okullarımıza belli sayıda bilet dağıtacağız. Belediye olarak bu kültürel faaliyetleri destekliyoruz."

Namlı,  sinema salonunda günde 5 seans film gösterimi yapılacağını sözlerine ekledi ve ilk filmi beraberindekilerle birlikte izledi. 

Haber: Süleyman Güzel/Düziçi



Güncel 25.10.2016 05:10:11 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı