DÜZİÇİ'NDE İNCİR AĞACINDAN DÜŞEN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

DÜZİÇİ

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi’nde incir toplamaya çıkan bir şahıs dengeseni kaybedip beton zemine düşen şahıs hayatını kaybetti.

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi’nde incir toplamaya çıkan bir şahıs dengeseni kaybedip beton zemine düşen şahıs hayatını kaybetti.

Düziçi Cumhuriyet mahallesinde ikamet eden 70 yaşlarındaki belediye emeklisi  Şaban Toprak evinin damından bahçesindeki inciri toplamak isterken dengesini kaybederek beton zemine düştü.

Yakınlarının 112 acile haber vermeleri üzerine hastaneye kaldırılan Şaban Toprak 10 günlük yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.



Osmaniye 26.09.2020 18:09:00 1
Mete Karayel
26.09.2020 18:34:48
Nedir bu incir ağacından ölümler! Bu kaçıncı böyle, incir ağacı esnek olur, basarsın dalına ya kırılır ya esner düşersin. En güzeli aşağıdan bir aparatla toplamaktır! Yazık gerçekten insan canına.

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

3

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

6

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

7

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

8

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

9

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

10

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu