E-5’te seyir halinde olan otomobil direğe çarpıp takla attı: 2 yaralı

E-5’te seyir halinde olan otomobil direğe çarpıp takla attı: 2 yaralı

E-5’te seyir halinde olan otomobil direğe çarpıp takla attı: 2 yaralı

E-5 karayolunda seyir halinde olan otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yolda bulunan direğe çarptıktan sonra takla atarak durabildi. Kazada otomobil içinde bulunan iki kişi sıkışarak yaralandı.
Kaza saat 00.20’de Beylikdüzü E-5 karayolu Haramidere Mevkii Aksaray istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 R 4411 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yola girdi. Yan yola girdikten sonra direğe çarpan otomobil takla attıktan sonra durabildi.
Kazanın etkisiyle otomobillerdeki iki kişi sıkışarak yaralandı. Kazanın olduğunu gören sürücüler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri devam ediyor.
Kaza yapan otomobil daha sonra olay yerinden kaldırıldı. Kaza nedeniyle kirlenen yol belediye ekiplerinin temizleme çalışmalarının ardından tekrar açıldı.


Yurt Dünya 26.03.2021 02:30:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

2

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

3

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

4

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

5

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

6

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

7

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

8

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

9

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

10

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek