Edirne’den deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Edirne’den deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Edirne’den deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde binlerce can kaybına sebep olan depremler sonrası Edirne’de vatandaşlar, bebek ürünlerini bölgeye göndermek için hazırlıklarını sürdürüyor.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında Edirne’de yardım kampanyaları devam ediyor. Edirne’de 7’den 70’e muhteşem bir dayanışma örneği sergileyen vatandaşlar, şehir merkezinde belirtilen noktalara depremzede bebekler için ihtiyaç duyulan malzemeleri getirmeyi sürdürüyor. Yardım kampanyalarına ilk günden itibaren destek veren Edirneliler, bölgeye yardım ulaştırabilmek için seferber oldu. Vatandaşlar, AFAD’ın belirlediği ihtiyaç listesindeki malzemeleri getirmeye devam ediyor. Bazı vatandaşlar ise gönüllü olarak eşyaların tasnifi, kolilemesi ve paketlenmesinde görev alıyor.
6 yaşındaki minik Elvin, depremzede arkadaşları için şapka, çorap ve atkı getirdiğini belirterek, getirdiği yardım malzemelerini kendi elleriyle paketledi.
Vatandaşlar, Edirne birlik ve beraberlik içinde destek vermeye devam edeceklerini belirtti.


Güncel 13.02.2023 17:10:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor