Edirnekapı Şehitliği’nde buruk Babalar Günü

Edirnekapı Şehitliği’nde buruk Babalar Günü

Edirnekapı Şehitliği’nde buruk Babalar Günü

Edirnekapı Şehitliği’nde Babalar Günü nedeniyle duygusal anlar yaşandı. Şehit olan evlatlarını ziyarete gelen babalar, oğullarının mezarına su döktü, dualar etti.
Şehit aileleri, Babalar Günü nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Edirnekapı Şehitliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Şehit olan evlatlarını ziyarete gelen babalar, oğullarının mezarına su döktü. Kur’an-ı Kerim okuyarak dua eden şehit babaları, buruk bir gün geçirdi.
2007 yılında Şırnak’ta şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz’un babası Hikmet Yavuz, “Bugün Babalar Günü’nde oğlumuz bizi görmeye gelemedi ama biz oğlumuzu görmeye geldik. Allah gani gani rahmet eylesin. İnşallah bize de şefaatçi olur. Allah kimseye evlat acısı vermesin, çok zor” dedi.


Güncel 20.06.2021 14:10:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

2

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

4

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

5

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

6

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

7

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi

8

AK Parti Adana Milletvekili Doğru, gazetecilerle bir araya geldi

9

Antalya'da asayiş olaylarında yakalanan 2 bin 991 şüpheliden 502'si tutuklandı

10

Sompo Sigorta acenteleriyle Vietnam'da buluştu