Edremit Belediyesi’nin acın günü

Edremit Belediyesi’nin acın günü

Edremit Belediyesi’nin acın günü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Edremit Belediyesi’nde görev yapan ve vefat eden iki personel son yolculuklarına uğurlandı.
Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Zabıta Komiseri Metin İlhan ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı Yunus Kaplan, Cuma Namazından sonra kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Zabıta Komiseri İlhan Bekir Efendi Camiinde, Kaplan için Darsofa Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında helallik alındı. İlhan ve Kaplan mesai arkadaşlarının omuzları üzerinde cenaze araçlarına taşındılar. Her iki cenaze daha sonra toprağa defnedildi.
Ayrıca Edremit Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden "İki mesai arkadaşımızı art arda kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Belediyemizde görevli Zabıta Komiserimiz Metin İlhan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzde çalışan Yunus Kaplan’ı son yolculuklarına uğurladık. Mesai arkadaşlarımızın ailelerinin acısını paylaşıyor, başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanları cennet olsun" denilerek taziye mesajı yayınlandı.


Güncel 27.05.2022 15:35:50 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu