EGC Başkanı Barlak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

EGC Başkanı Barlak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

EGC Başkanı Barlak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Erzurum’da görev yapan gazetecilere jest yaptı. Gazetecilerin ismine özel hazırlanan ve Erzurum silueti taşıyan ışıklı panolar, Erzurum’da görev yapan basın mensuplarına hediye edildi.
Türkiye’de 1961 yılından bu yana Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanan 10 Ocak dolayısıyla üyelerini küçük bir hediye ile selamlamak istediklerini belirten Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak, isme özel ışıklı panolardan cemiyet üyesi olmayan gazetecilere de gönderildiğini belirtti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir de kutlama mesajı yayımlayan Barlak, “Bilginin yayılımının arttığı dijital çağda yalan ve yanlış haberlerin yıldırım hızıyla yayılırken doğruya ulaşmanın ve doğrunun sesini yükseltmenin mücadelesini veriyoruz. Basın bir ülkenin gelişmişliğinin yüzüdür. Halkı bilgilendirme, bilinçlendirme ve kamuoyunda gerekli hassasiyetleri oluşturma noktasında önemli bir görev yürüten gazeteci arkadaşlarımızın, basın meslek ilkeleri doğrultusunda ilkeli, tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla görev yapan tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.


Güncel 10.01.2022 12:10:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

2

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

3

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

4

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

5

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

6

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

7

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

8

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

9

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

10

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı