Ek hastane binası için 10 milyon TL ödenek tahsis edildi

Ek hastane binası için 10 milyon TL ödenek tahsis edildi

Ek hastane binası için 10 milyon TL ödenek tahsis edildi

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5000 Evler ek hizmet binası için 10 milyon 487 bin TL ödenek tahsis edildi.
AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, 5000 Evler ek hastane binasının tamamlanmasıyla birlikte, 78 yatak kapasiteli Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Psikiyatri servislerinin yanı sıra; farklı branşlarda 15 poliklinik odası, acil servis, laboratuvar, görüntüleme merkezi ( röntgen, ultrason, tomografi), fizik tedavi salonları, sosyal donatılar ve idari birimlerin yer alacağı, hasta odalarının çoğunluğunun tek kişilik odalardan oluştuğu modern bir sağlık tesisi olarak hizmet vereceğini söyledi.
Milletvekilleri, inşaat çalışmaları devam eden hastanenin ihtiyacı olan Tıbbi Cihaz, Donanım ve mefruşat malzemelerinin alımında kullanılmak üzere 10 milyon 487 bin TL ödenek karşılanmasının Sağlık Bakanlığınca uygun görüldüğünü de kaydederek, “ Sağlık alanında önemli bir hizmete kavuşacak olan Karabük’ümüz de vatandaşlarımızın uygun sağlık hizmetlerini en iyi koşullarda almasını sağlamak için sağlık alanındaki yatırımlarımızı ve gerekli ödeneklerin ilimize aktarılmasında ki takibimizi titizlikle gerçekleştiriyoruz.İlgili ödeneğin ilimize kazandırılmasında başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor, Karabük’ümüze tekrar hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


Güncel 29.07.2022 17:46:31 0

İlginizi Çekebilir

1

GSK Türkiye'de üst düzey atamalar

2

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

3

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

4

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

6

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

7

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor