Ekipler enkaz altında kalan hayvanları kurtarılıp, brandadan hayvan barınağı kuruyor

Ekipler enkaz altında kalan hayvanları kurtarılıp, brandadan hayvan barınağı kuruyor

Ekipler enkaz altında kalan hayvanları kurtarılıp, brandadan hayvan barınağı kuruyor

Deprem bölgesi Malatya’da jandarma ekipleri, bir yandan enkaz altında kalan hayvanları kurtarırken diğer yandan ise brandadan hayvan barınağı kuruyor.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremde binlerce konut yıkılırken, yine binlerce insan hayatını kaybetti ve yaralandı. Bölgeye ilk günden itibaren sevk edilen ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’nca deprem bölgelerine görevlendirilen ekipler de yaraların sarılması için canla başla çalışıyor. Depremzedelerin mağduriyetinin giderilmesi için her alanda faaliyet yürüten ekipler, Malatya’nın Doğanşehir ilçesindeki kırsal yerleşim alanlarda depremden dolayı hayvan barınakları yıkılan besiciler için brandadan hayvan barınağı kuruyor.
Öte yandan depremde yıkılan barınaklarda arama kurtarma faaliyeti yürüten ekipler, enkaz altında kalan hayvanları kurtararak, sahibine teslim ediyor.


Güncel 13.02.2023 16:40:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da Atabey OSB yatırımcıları bekliyor

2

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

3

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

4

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

5

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

6

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

7

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

8

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

9

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

10

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı