El emeklerini fotoğraflarla sergileyecekler

El emeklerini fotoğraflarla sergileyecekler

El emeklerini fotoğraflarla sergileyecekler

Düzce’de Kadın Emeği Merkezinde ki kadınların yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini merkez bünyesinde açılan fotoğraf kursunda öğrendikleri tekniklerle fotoğraflıyorlar.
Düzceli hamarat ev kadınlarının el emeği göz nuru ürünlerini üreterek piyasaya sunabilmeleri ve kazanç sağlamaları amacıyla valilik tarafından açılan Kadın Emeği Merkezinde etkinlikler devam ediyor. Kadınların üretime katılmasının yanı sıra verilen kurslarla ve seminerlerle daha bilinçli bireyler olmasını da sağlamaya yönelik çalışmalar yapılan Kadın emeği merkezinde ev hanımları için fotoğrafçılık kursu düzenleniyor. Amacı ise E-ticarette kadınların kendi el emeği ürünlerinin fotoğraflarını çekerek satış yapmalarını kolaylaştırmak.
Düzce Halk Eğitim Merkezi ile ortak yapılan kursta ev hanımlarına fotoğraf makineleri ve fotoğraf çekme teknikleri anlatılıyor. Toplam 30 kursiyerin katıldığı fotoğrafçılık kursun sabah ve öğlen olarak 2 sınıf halinde düzenlenirken haftada iki gün yapılıyor.


Güncel 14.10.2022 13:14:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor