Elazığ Karakoçan FK hazırlıklarına 20 Temmuzda başlıyor

Elazığ Karakoçan FK hazırlıklarına 20 Temmuzda başlıyor

Elazığ Karakoçan FK hazırlıklarına 20 Temmuzda başlıyor

Elazığ Karakoçan FK, TFF 3. Lig 2. Grupta yeni sezon öncesi hazırlıklarına 20 Temmuz Çarşamba günü Elazığ’da başlayacak.
Yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Elazığ Karakoçan FK, kamp programını şekillendirdi. Teknik sorumlu Ender Çınar ve yardımcılarıyla yeni sezon için yeniden el sıkışan Elazığ ekibi, iç ve dış transfer çalışmalarını da bir yandan sürdürüyor. Teknik heyet ve yönetimin aldığı karara göre Elazığ Karakoçan FK, 1. etap kamp çalışmalarına 20 Temmuz Çarşamba günü Elazığ’da başlayacak. 1. etap kampında kondisyona yönelik çalışmalar gerçekleştirecek olan mavi-beyazlı ekip, ikinci etap kampını ise Erzurum’da yapacak. Erzurum kampında hazırlık maçları da gerçekleştirecek olan mavi-beyazlı ekip, duruma göre TFF 3. Lig 2. Grubun ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Gümüşhane Sportif Faaliyetler maçı için Erzurum’dan Gümüşhane’ye geçebilir.

Takımdan önemli isimler gitti
Mavi-beyazlı ekip TFF 3. Lig 2. Grupta yeni sezon öncesi mevcut kadrosundan bir çok isimle yollarını ayırdı. Sözleşmeleri sona eren Ekrem Sütçü, Kaan Güdü, Fatih Kıran, İlhan Aslanoğlu ve Fatih Kızılay gibi ilk on bir oyuncularıyla yeni sezon için yola devam etmeme kararı alan Elazığ Karakoçan FK, dış transferde gündemine aldığı futbolcularla görüşme halinde.


Spor 13.07.2022 12:46:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

2

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi

7

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

8

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

9

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu: