Elazığ’a şiddetli yağış: Rögarlar taştı, alt geçitleri su bastı

Elazığ’a şiddetli yağış: Rögarlar taştı, alt geçitleri su bastı

Elazığ’a şiddetli yağış: Rögarlar taştı, alt geçitleri su bastı

Elazığ’da akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren şiddetli sağanak kent genelinde hayatı olumsuz etkiliyor. Birçok alt geçidini su basarken, rögar kapakları taştı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün önceden uyardığı kuvvetli sağanak kentte etkili olmaya devam ediyor. Kentte ilk defa bu kadar yoğun şekilde yağan yağmurun etkisiyle, başta ana caddeler ve sokaklar suyla doldu. Su dolan caddelerde araçlar güçlükle ilerlerken, bazıları ise beklemeyi tercih etti. Yoğun yağmurla birlikte bazı bölgelerde taşkınlar yaşandı.
Yağışa dışarıda yakalanan sürücülerden İrfan Çetin, “Eskiden böyle yağmazdı, çok güzel yağardı. Şimdiki yağmurlar sert ve şiddetli geçiyor. Bu da sele neden oluyor. Ben de tedbirli gidiyorum, alt geçitlere girmemeye gayret ediyorum” dedi.
İftara giderken arkadaşları ile birlikte şiddetli yağışta ıslanan Özgür Bulut ise 3 dakikalık yağış sonrası sırılsıklam olduklarını belirtti.


Güncel 11.04.2023 22:08:38 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi