Elazığ’a şiddetli yağış: Rögarlar taştı, alt geçitleri su bastı

Elazığ’a şiddetli yağış: Rögarlar taştı, alt geçitleri su bastı

Elazığ’a şiddetli yağış: Rögarlar taştı, alt geçitleri su bastı

Elazığ’da akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren şiddetli sağanak kent genelinde hayatı olumsuz etkiliyor. Birçok alt geçidini su basarken, rögar kapakları taştı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün önceden uyardığı kuvvetli sağanak kentte etkili olmaya devam ediyor. Kentte ilk defa bu kadar yoğun şekilde yağan yağmurun etkisiyle, başta ana caddeler ve sokaklar suyla doldu. Su dolan caddelerde araçlar güçlükle ilerlerken, bazıları ise beklemeyi tercih etti. Yoğun yağmurla birlikte bazı bölgelerde taşkınlar yaşandı.
Yağışa dışarıda yakalanan sürücülerden İrfan Çetin, “Eskiden böyle yağmazdı, çok güzel yağardı. Şimdiki yağmurlar sert ve şiddetli geçiyor. Bu da sele neden oluyor. Ben de tedbirli gidiyorum, alt geçitlere girmemeye gayret ediyorum” dedi.
İftara giderken arkadaşları ile birlikte şiddetli yağışta ıslanan Özgür Bulut ise 3 dakikalık yağış sonrası sırılsıklam olduklarını belirtti.


Güncel 11.04.2023 22:08:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

3

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

4

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı

5

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

6

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

7

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

8

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

9

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

10

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı