Elazığ’da gülümseten ceviz silkeleme anlatımı

Elazığ’da gülümseten ceviz silkeleme anlatımı

Elazığ’da gülümseten ceviz silkeleme anlatımı

Elazığ’ın Baskil ilçesinde yaşayan Şahabettin Baydemir, çiftçilerin ceviz silkelemek için kullandığı makineyi kendine has bir şekilde anlatarak çektiği video ile yüzleri gülümsetti.
Baskil ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası Şahabettin Baydemir, ceviz hasadı yapan çiftçilerin ceviz silkelemek için kullandığı makineyi kendine has anlatımıyla videoya çekerek paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan video, yüzlerde tebessüm oluşturdu.
Ceviz silkeleme videosunu çekerken sunum da yapan Baydemir, "Evet silkeleme başladı. Hay maşallah, hay maşallah. Bugün cevizleri teknolojinin sorun ürünüyle silkeliyoruz. Anlatmaya gerek yok. Bak bak, salla salla. Salla yeğenim. Yav cevizi kökünden söktü muhtarım. Böyle silkeleme mi olur kurbanım sana" sözleri gülümsemelere neden oldu.


Güncel 20.09.2021 15:47:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

2

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

3

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

4

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

5

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

6

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

7

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

8

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

9

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor

10

Genç Gelişim Akademisi'nden gençleri geleceğe hazırlayan lider buluşmaları