Elazığ’da sokak hayvanlarını korumak için uyarı tabelası

Elazığ’da sokak hayvanlarını korumak için uyarı tabelası

Elazığ’da sokak hayvanlarını korumak için uyarı tabelası

Elazığ’da sokak hayvanlarının korunmasına katkı sağlanması amacıyla belediye tarafından şehrin belirli noktalarına özellikle sürücülerin farkındalığını arttırma adına uyarı tabelaları yerleştirildi.
Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin iş birliğiyle yaya ve sürücülerin farkındalığını artırmak, kedi-köpek yaralanmaları ve ölümlerin önüne geçebilmek adına uyarı tabelaları hazırlandı. Üzerinde kedi, köpek resimlerinin yer aldığı ‘Dikkat Ben Çıkabilirim’ yazılı uyarı tabelaları, kedi, köpek evlerinin bulunduğu, trafiğe açık alanlara yakın konumda bulunan parklar başta olmak üzere kentin bir çok noktasına yerleştirildi.
Sokak hayvanları için daha önce barınaklar yapıp yerleştiren, şimdi de uyarı levhaları ile farkındalık oluşturan ekiplerin, çalışmasını sürdüreceği belirtildi.


Güncel 16.03.2021 12:34:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı