Elban: "Sporun insanın kişiliği üzerinde önemli ve olumlu etkileri var"

Elban:

Elban: "Sporun insanın kişiliği üzerinde önemli ve olumlu etkileri var"

Adana Valisi Süleyman Elban, spor yapmanın insanın kişiliği üzerinde son derece önemli ve olumlu etkileri olduğunu söyledi.
Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda derece yapan Adanalı sporcular Vali Dr. Süleyman Elban’ı ziyaret etti.
30 Eylül-8 Ekim tarihlerinde İtalya’da düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’ndan; 2 altın, 3 bronz olmak üzere 5 madalyayla ayrılan Adanalı sporcular ile antrenörlerinin katıldığı ziyarette konuklarıyla bir müddet sohbet eden Vali Elban, sporculardan başarıya ulaşırken gerçekleştirdikleri çalışmalar ve hedefleriyle ilgili bilgi aldı.
Altın madalya alan sporcular Fikriye Naz Yavuz, Ada Çetiner ile bronz madalya alan sporcular Mehmet Teker, Yakup Akgül, Emrecan Kuluman’ı başarılarından dolayı tebrik eden Vali Elban ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Spor yapmanın insanın kişiliği üzerinde son derece önemli ve olumlu etkileri var. Toplumumuzun hayatında spor yapmaya yer vermesi, sportif faaliyetlere önem vermesi ve sizin gibi başarılı milli sporcularımız sayesinde dünya çapında düzenlenen şampiyonalarda milli marşımızın çalınması bizler için gurur verici. Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.


Spor 18.11.2022 15:55:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı