Elbistan’da yüz yüze eğitime kar engeli

Elbistan’da yüz yüze eğitime kar engeli

Elbistan’da yüz yüze eğitime kar engeli

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi beklenen kar yağışına teslim olurken, yüz yüze eğitimin başladığı okullarda eğitime 1 gün ara verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, günler öncesinden uyarısını yaptığı yoğun kar yağışı başladı. Lapa lapa yağan kar nedeniyle kent merkezinin büyük bölümü ve araçların üzerleri kısa sürede beyaza büründü. İlçenin yüksek kesimlerinde daha çok etkili olan yoğun kar nedeniyle Pazartesi günü yeniden yüz yüze eğitimin başladığı kırsal mahallelerdeki ilk ve ortaokullarda 17 Şubat Çarşamba günü eğitime ara verildi.
Elbistan Kaymakamlığından tatil kararı ile ilgili, “Yoğun kar yağışı nedeniyle, ilçemiz genelinde yüz yüze eğitime devam eden okullarımızda eğitim-öğretime 17.02.2021 Çarşamba günü için ara verilmiştir” denildi.
Sadece ilçe merkezi değil, bölgenin büyük bölümü de kara teslim oldu. Yoğun kar yağışından Elbistan-Göksun ve Göksun-Kahramanmaraş karayolu da ulaşım noktasında olumsuz etkileniyor.



Bölgeden 16.02.2021 23:01:00 0
Anahtar Kelimeler: Elbistan’ eğitime engeli

İlginizi Çekebilir

1

Omuz ağrısıyla belirti veren akciğer kanserini immünoterapiyle yendi

2

Mersin'de evlerden altın ve para çaldıkları iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

3

Antalya'da düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri sürüyor

4

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

5

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

6

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

7

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

8

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

9

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

10

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı