'Engelim Özgürlüğüme Engel Değil’ Projesi hızla devam ediyor!

Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Federasyonu’nun ‘Engelim Özgürlüğüme Engel Değil’ projesi tüm hazırlıarını bitirerek Hürriyet Cemal Özkaynak başkanlığında 14 Ocak 2021 tarihinde start almıştı.

Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Federasyonu’nun ‘Engelim Özgürlüğüme Engel Değil’ projesi tüm hazırlıarını bitirerek Hürriyet Cemal Özkaynak başkanlığında 14 Ocak 2021 tarihinde start almıştı.

Federasyonun amacı; Bir engelli birey ile bir engelsiz ebeveynin Kültür ve Sağlık Turizmi turları düzenleyerek farkındalık yaratmak. 

Projenin ilk turu; 14.01.2021 tarihin de

İstanbul dan engelli bireyler, sanatçılar ve basın gurubunu Ankara’ya götürüldü. Ankara’dan da diğer engelli bireylerin de katılımıyla proje başlamıştı. 

Projenin ikinci turu; Genel Başkan Hürriyet Cemal Özkaynak liderliğinde, 12.03.2021 tarihin de Bitlis’te elim Helikopter kazasında verdiğimiz 11 şehidimiz anısına Gökkuşağı Engelli İzciler Kulübü’nün ortak katılımıyla 11 Ağaç dikme töreni ile birlikte, 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün yüzüncü yılı kutlamaları çerçevesinde İstiklal Marşı okunması ile, İstiklal Marşı okuma  yarışmasında birinci olan Özlem Korkmaz’ın İstiklal Marşını okumasının ardından Federasyonun Proje Danışmanı 25-26. dönem Bursa Milletvekili  Bennur Karaburun görüntülü konferans yöntemiyle etkinliğe katıldı ve projede yer alan engelli çocuklar ile görüştü. İzci grubun, İzci Marşını okumasının ardından tören son buldu.

Genel Başkan Hürriye Cemal Özkaynak: “Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün’e, İBB. Koor. Başk. Hasan Akkuş’a ve  Engelli İzci Grubu Başkanı Bedriye Yılmaz ve ekibine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Çekiç Medya ve Hitit Tour projenin çözüm ortağımızdır. Proje kapsamında yapılan çalışmalar www.dieef.com ve www.dijitalsinyal.com sitelerin de

yayınlanacaktır. Projemize destek veren yönetim kuruluna, proje 

koornatörüne, onursal başkana, danışmanıma,çözüm ortaklarına, engelli bireylere, sanatçılara, basın mensuplarına ve proje ekibine çok teşekkür

 ederim” dedi. 



Yurt Dünya 17.03.2021 15:12:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

2

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

3

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

4

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

5

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

7

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

8

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

10

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı