Engelli, öksüz ve yetimler gönül sofrasında buluştu

Engelli, öksüz ve yetimler gönül sofrasında buluştu

Engelli, öksüz ve yetimler gönül sofrasında buluştu

Afyonkarahisar Dazkırı Kaymakamlığı tarafından Ramazan ayı nedeniyle ilçedeki engelli, öksüz ve yetimlere iftar yemeği düzenlendi.
Çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak adına düzenlenen iftar programına; Dazkırı Kaymakamı Sercan Sakarya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Bilal Ceylan, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Gökhan Durak, SYDV Müdürü Soner Mutlu, engelli, yetim ve öksüz çocuklar aileleri ile birlikte katıldı. Kaymakamımız Sakarya, yakından ilgilendiği yetim, öksüz ve engelli çocuklarla tek tek görüşüp sohbet etti, isteklerinin olup olmadığını sorarak, onlara çeşitli hediyeler verdi.
Oruçlarını çocuklar ve yakınlarıyla açan Kaymakam Sakarya, kapılarının sonuna kadar kendilerine açık olduğunu belirterek, ihtiyaç duydukları her an yanlarında olduklarını kaydetti.


Güncel 17.04.2022 09:47:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor