Erdek sahilleri sezonun son günlerini yaşıyor

Erdek sahilleri sezonun son günlerini yaşıyor

Erdek sahilleri sezonun son günlerini yaşıyor

Marmara bölgesinin turizm cenneti olarak anılan Erdek’te Eylül ayının ortalarına geldiğimiz bugünlerde turizmin son günleri yaşanıyor.
Güney Marmara’nın turizm cenneti Erdek bu yıl turizmde umduğunu bulamadı. Önce Pandemi ardından Marmara Denizi’nde yaşanan müsilaj (deniz salyası) sorunu tatilcilerin rezervasyonlarını iptal ettirdi.
Erdek, bu yıl 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle kısa bir süre dolsa da, sonrasında tatilci sayısı her geçen gün azaldı. Ağustos ayının yarısını boş geçiren otel-motel ve pansiyon işletme sahipleri kapılarına kilit vurmaya başladılar. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle sadece çevre ilçelerden gelen ve Erdek’te evleri bulunan vatandaşlar Eylül ayının güzelliğini yaşıyorlar. Hafta sonu Erdek-Bandırma karayolu üzerinde Edincik altı Küme evleri mevkiinde bulunan deniz sahili, hafta sonu yakın ilçelerden gelen tatilcilerin akınına uğramasıyla dikkatleri çekiyor.
Tatilcilerin bir kısmı denize girerken, bir kısmı da güneşlenmeyi tercih ederken, yanlarında getirdikleri mangal keyfi yapıyorlar, semaverlerinde de demledikleri çayları temiz havada yudumlayıp unutulmaz hafta sonu geçiriyorlar.


Güncel 15.09.2021 15:51:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı