Erdem Çalışkan, Boyner Büyük Mağazacılık Omni-channel Genel Müdürü oldu

Erdem Çalışkan, Boyner Büyük Mağazacılık Omni-channel Genel Müdürü oldu

Erdem Çalışkan, Boyner Büyük Mağazacılık Omni-channel Genel Müdürü oldu

ISTANBUL (AA) - Yeni atamalarla Omni-channel yapisini güçlendirmeye çalisan Boyner'de sirketin Büyük Magazacilik Omni-channel Genel Müdürlügüne Erdem Çaliskan getirildi.

Boyner'den yapilan açiklamaya göre, yeni dönemdeki organizasyon yapisini "All-line" olarak adlandirdigi, fiziksel ve dijital tüm kanallarinda zengin ve farkli müsteri deneyimi stratejisi dogrultusunda sekillendiren Boyner’de üst düzey bir atama gerçeklesti. Erdem Çaliskan, Boyner Büyük Magazacilik Omni-channel Genel Müdürü olarak 5 Ekim itibariyla göreve basladi.

Bogaziçi Üniversitesi Makine Mühendisligi mezunu olan Erdem Çaliskan, yaklasik 20 yillik kariyerinde P&G, Unilever, LC Waikiki, Flormar gibi önemli sirketlerde üst düzey rollerde bulundu. Çaliskan, son olarak, Agustos 2017’den bu yana Flo Magazacilik E-Ticaret, IT ve Lojistik ekiplerinden sorumlu Genel Müdür Yardimcisi olarak görev yapiyordu.

Boyner Grup Icra Kurulu ve Boyner Büyük Magazacilik CEO’su Eren Çamurdan ile direkt çalisacak Erdem Çaliskan yeni görevinde; lider online moda ve yasam tarzi markalari Morhipo ve boyner.com.tr’nin yani sira ilgili fonksiyon ve süreçlerin "Omni bakis açisi" ile yönetiminden sorumlu olacak.


- "Fiziksel ve dijital kanallarimizi All-line bakis açisiyla güçlendirmeye devam ediyoruz"


Açiklamada görüslerine yer verilen Boyner Büyük Magazacilik Üst Yöneticisi (CEO) Eren Çamurdan, sunlari aktardi:

"Fiziksel magazacilik, geçtigimiz 10 yildan beri teknoloji ve deneyim odakli bir dönüsüm içinde. Bu dönüsümle birlikte önce çoklu kanal (multi-channel) ardindan omni-channel kavramlari hayatimiza girdi. Günümüzde ise arastirmalar gösteriyor ki müsteriler sadece fiziksel magaza ya da online kanali kullanmak yerine her iki kanali da kullaniyor. Her iki kanalda yasadiklari, marka deneyiminin bütününü olusturuyor. Biz de müsterilerimizin bu beklentisi dogrultusunda 'All-Line' olarak adlandirdigimiz stratejimizle 'kanal bagimsiz, zengin ve farkli müsteri deneyimi ve mutlulugunu' hedefliyoruz.

Bu hedefimiz dogrultusunda kendimizi sürekli gelistirip yeniliyor, omni-channel konusunda içimizden yeni liderler yetistirirken basarisini kanitlamis yetenekleri de aramiza dahil ediyoruz. Farkli sektörlerde uzun yillara dayanan tecrübesi bulunan Erdem Çaliskan’in omni-channel perakendedeki zengin deneyimi ve liderligiyle hedeflerimize ulasmada bize büyük güç katacagina inaniyorum. All-line stratejimizle müsterilerimize her kanalda farkli deneyimler yasatacak ve hayatlarina deger katacak projeler gerçeklestirmeye devam edecegiz.”



Yurt Dünya 13.10.2020 12:05:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da dron destekli trafik denetimi düzenlendi

2

Adana'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

3

Adana'da tırla çarpışan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

4

Mersin'de bir apartmandaki yangında 4'ü itfaiye eri 19 kişi dumandan etkilendi

5

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, milletvekili Sümer'in oğluna nikah şahidi oldu

6

Salda Gölü’nde Çevre Haftası dolayısıyla bisiklet turu yapıldı

7

Burdur’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

8

Manavgat'ta kırsal alanda çıkan iki ayrı yangın kontrol altına alındı

9

Antalya'da yağış ve fırtına etkili oldu

10

Adana'da tırla hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı