Erdemli Belediyesinden fırtınada ev ve seraları zarar gören vatandaşlara yardım

Erdemli Belediyesinden fırtınada ev ve seraları zarar gören vatandaşlara yardım

Erdemli Belediyesinden fırtınada ev ve seraları zarar gören vatandaşlara yardım

MERSİN (AA) - Erdemli Belediyesince ilçede 11 Mart'ta meydana gelen fırtınada ev ve seraları zarar gören vatandaşlara kum, çakıl, çimento ve çeşitli ev eşyası yardımında bulundu.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı yazılı açıklamada ilçede 11 Mart'ta yaşanan fırtınanın ardından zarar gören vatandaşların yaralarını hızlı bir şekilde sarmak için çalıştıklarını belirtti.

Tollu, en büyük tesellilerinin yaşanan felakette can kaybının olmaması olduğunu kaydetti.

Fırtınadan etkilenen vatandaşların yanlarında olacaklarını ifade eden Tollu, şöyle devam etti:

"İlçemizde yaşanan fırtınada, maalesef görüldüğü gibi seralar yerle bir olmuş durumda. İnsanlarımızın onca emeği, gayreti heba olmuş durumda. Zarar gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek, zararlarının tespiti ve ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalara başladık. Biz belediye olarak, gücümüz neye yetiyorsa, insanlarımızı sıkıntıdan kurtarmak için elimizden geleni yapacağız. Fırtınadan zarar gören seracılara seralarını yerinden yapmaları için acil olarak çimento, kum yardımı yaparken, ev ve iş yeri zarar görenlere de ev eşyası, çatılarını yapmaları için inşaat malzemeleri vererek yaraların sarılmasına katkı sunuyoruz."



Yurt Dünya 22.03.2021 17:31:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye kozmetikte en fazla ıslak mendil ve sabun ihraç ediyor

2

Mali müşavir kurduğu tesiste topraksız safran üretimi yapıyor

3

Kanserle mücadele sürecinde başladığı glütensiz gıda üretimini kafeyle mesleğe dönüştürdü

4

Ukraynalı doktor, savaş yanıklarının tedavisinin zorluklarını anlattı

5

Mersin'de kaçak kazı yapan 3 zanlı yakalandı

6

Mersin merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

7

Adana'da iki evden ziynet eşyası çalan zanlı tutuklandı

8

Vali Yılmaz’dan Hayriye Türk’e duygulandıran çiçek jesti

9

Hatay'da devrilen tırda çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti

10

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü