Erdemli’de 1 yılda 450 kilometre asfalt yol hedefleniyor

Erdemli’de 1 yılda 450 kilometre asfalt yol hedefleniyor

Erdemli’de 1 yılda 450 kilometre asfalt yol hedefleniyor

Erdemli Belediyesi sıfır rakımından Torosların zirvesine, sıcak asfalttan parke kilit çalışmasına kadar aynı anda 14 farklı noktada çalışma yürütüyor.
İlçenin her noktasına hizmet götürmeye devam eden Erdemli Belediyesi, yoğun mesai harcıyor. Sıfır rakımından 2 bin 500 rakımına kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren Erdemli Belediyesi, bir yıl içerisinde 71 mahallede 150 kilometre sıcak asfalt, 300 kilometre sathi kaplama olmak üzere toplamda 450 kilometre asfalt yol yapımını hedefliyor.
İlçenin her bir noktasına hizmet mührünü vurmaya devam ettiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’de sıfır rakımından 2 bin 500 rakımına kadar hayatın her anında, memleketimizin dört bir tarafında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu çerçevede 14 farklı noktada ekiplerimiz aynı anda çalışmalar yürütüyor. Bir yılda 450 kilometrelik asfalt atağı ile kentimizin her bir metrekaresine Erdemli Belediyesinin mührünü vurmaya devam ediyoruz” dedi.


Güncel 6.09.2022 12:14:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Doktor önerisi olmadan serum taktırılmamalı

2

Adana'da 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

3

Kahramanmaraş'ta silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 1 zanlı tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

5

Yeşilay, Akseki'de anaokulu öğrencilerine yönelik sağlıklı yaşam etkinliği düzenledi

6

Osmaniye’de 4 dakika arayla iki deprem

7

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

8

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

9

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

10

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı