Erdemli’de 187 camide temizlik ve dezenfekte hamlesi

Erdemli’de 187 camide temizlik ve dezenfekte hamlesi

Erdemli’de 187 camide temizlik ve dezenfekte hamlesi

MERSİN (İHA) – Mersin’in Erdemli Belediyesi, korona virüs salgını sürecinde cemaate kapatılan ve yeni normalleşme dönemiyle yeniden vatandaşlara hizmet vermeye başlayan ilçedeki 187 camide temizlik ve dezenfekte faaliyeti başlattı.
Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamada, sosyal destek faaliyetlerinden birisi olan Limon Çiçeği projesi kapsamında sürdürülen cami temizliği çalışmaları, normalleşme sürecinde de devam ediyor. Açıklamaya göre, ilçede yaşayan vatandaşların sağlıktan temizliğe, erzaktan kıyafete birçok alanda ihtiyaçlarını karşılayan Erdemli Belediyesi Limon Çiçeği ekipleri, yeni normalde ilçede bulunan 187 adet caminin temizliğini üstlenerek, alanların sağlık kuralları çerçevesinde kullanılmasını sağlıyor.
Çalışmalarını Avgadı Mahallesi Limonlu Camisinde sürdüren ekipler, yapılan her çalışmanın artarak, ilçe vatandaşlarının rahat etmesi ve sağlıkla ibadetlerine devam edebilmesi için devam edeceğini belirtti.
Yapılan hizmetlerden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür eden vatandaşlar, yürütülen bu örnek faaliyetler ile manevi değerlere sahip çıkılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yürütülen çalışmaların maddi hiçbir menfaat gözetmeksizin, sadece ilçe halkının manevi değerlerine verilen önemle yürütüldüğünün altını çizdi.


Güncel 16.06.2020 10:18:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

2

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

3

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

4

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

5

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

6

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

7

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

8

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

9

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

10

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği