Erdemli’de cami çevreleri düzenleniyor

Erdemli’de cami çevreleri düzenleniyor

Erdemli’de cami çevreleri düzenleniyor

Erdemli Belediyesi, yeni tip korona virüs salgını dolayısıyla kapatılan ancak kontrollü normalleşme süreci kapsamında tekrar açılacak olan camilerin çevrelerinde düzenleme yapıyor.
Bu çalışmalar kapsamında Hacıalanı Merkez Camisinde boya, tadilat, dezenfeksiyon ve peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirildi. Hacıalanı Mahalle Muhtarı Muhammet Var, bir haftadır süren çalışmalardan dolayı Erdemli Belediyesine ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Tollu ise bu ülkenin kültürel değerlerine ve miraslarına sahip çıkmanın oldukça önemli olduğunu belirtirken, ibadethanelere yönelik yürütülen hizmetlerin sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapıldığını söyledi. İlçenin talepte bulunan okullarına, sağlık kurumları ve camilerine hizmet götürdüklerini belirten Tollu, Erdemli’nin her noktasında çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.


Güncel 29.06.2020 10:59:44 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu