Ereğli Belediyesinden 224 bin metrekare kilitli parke taşı

Ereğli Belediyesinden 224 bin metrekare kilitli parke taşı

Ereğli Belediyesinden 224 bin metrekare kilitli parke taşı

Konya’nın Ereğli Belediyesi son 1,5 yılda 224 bin metrekare kilitli parke taşı ve27 bin metre de bordür çalışması gerçekleştirdi.
Ereğli Belediyesi son 1,5 yılda özellikle merkeze uzak mahalleler; Zengen, Belkaya, Sarıca, Belceağaç, Orhaniye, Yazlık, Burhaniye, Çimencik, Kutören, Hortu, Yeniköy, Sarıtopallı, Acıkuyu, Çayhan, Ulumeşe, Aziziye, Çakmak, Özgürler mahallelerinde yaklaşık 224 bin metrekare kilitli parke taşı, 27 bin metre de bordür çalışması gerçekleştirildi. Bunun yanında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yol düzenleme, dolgu, kilitli taş tamiri ve yama işlemlerine de aralıksız devam ediyor.
Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Ereğlimize hizmet noktasında var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimizde huzuru öncelikle belediyemizin rutin işleri ile sağlayacağız. Çünkü huzuru sağlamanın yolu mutlak memnuniyetten geçmektedir. Hemşehrilerimizin memnuniyeti de bizim en öncelikli vazifemizdir. İhtiyaç olan yerlere ve vatandaşlarımızdan gelen talepler ölçüsünde yürütülen çalışmalarda hiçbir aksama olmaksızın devam ediyoruz. Son bir buçuk yılda 224 bin metrekare kilitli parke taşı yol yapım çalışması gerçekleştirdik. Ayrıca yol düzenleme, dolgu ve yama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tek gayemiz şehrimizin hiçbir noktasında tozlu, çamurlu ve bozuk yol bırakmamak. Hemşehrilerimiz güven içerisinde trafiğe çıkması için tüm yollarımızı düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.


Güncel 8.08.2022 14:03:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı