Erzincan’da ‘HAYDİ’ polisleri sokak hayvanlarını mamayla besledi

Erzincan’da ‘HAYDİ’ polisleri sokak hayvanlarını mamayla besledi

Erzincan’da ‘HAYDİ’ polisleri sokak hayvanlarını mamayla besledi

Erzincan’da Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) polisleri, kış koşullarında yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarına mama dağıttı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı olarak çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek, vatandaşların bu konuda duyarlılığını artırmak amacıyla kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, gece en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceyle ölçüldüğü Erzincan’da, sokak hayvanları için çalışma başlattı.
Harekete geçen HAYDİ polisleri, dondurucu soğukların etkili olduğu şehirde yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarının yoğunlukta bulundukları alanları belirledi.
Ardından üzerine ‘HAYDİ’ yazılı polis otomobili karlı yolları aşarak kentin farklı bölgelerindeki bu alanlara ulaştı. Dışarı çıkan ekipler, ayaklarıyla karı ezip açtıkları düz zemine sokak hayvanları için mama bıraktı.
Polisler, ayrıca şefkat gösterdikleri köpeklere zaman zaman kendi elleriyle de mama yedirdi.


Güncel 21.02.2023 17:07:28 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi