Erzincan’da yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Erzincan’da yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Erzincan’da yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Birçok mahallede eş zamanlı çalışan ekipler kaldırım, yol açma ve yeni imar bölgelerinde altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.
İhtiyaç olan bölgelerde yeni kaldırım çalışması, kaldırım yenilemesi, yol açım ve yenileme çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Erzincan halkının ihtiyaçlarına zamanında çözüm üreterek vatandaşın yaşamını kolaylaştırıyor. Vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için tüm imkân ve gayret ile çalışan ekiplerin, şehir ve halk için gerekli düzenlemeleri yapmaya devam ediyor.
Kaldırım ve parke çalışmaları devam ediyor
Yunus Emre Mahallesi 548 sokak ve Mimarsinan Mahallesinde yeni imara açılan sokaklarda kaldırım çalışması yapan ekipler, Ulalar Yerleşkesi İnönü Mahallesinde ise vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bozulan parke yolları onarırken, Yalnızbağ Yerleşkesi Osmangazi Mahallesinde yeni parke yol yapımına devam ediyor. Ekipler, şehrin muhtelif bölgelerinde oluşan bozulma ve altyapı tamiratları sonucu ortaya çıkan kötü görüntüleri gidermek, vatandaşın yol ve kaldırımları rahat kullanabilmelerini sağlamak için aralıksız çalışıyor.


Güncel 27.08.2021 08:49:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Modern Kütüphane Projesi Hayata Geçiyor

2

Komutanlardan Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneğine ziyaret

3

Adana'da Türk Ticaret Bankası Çukurova Şubesi'nin açılışı yapıldı

4

Sabancı 9 şirketiyle CDP'nin "Global A Listesi"nde yer aldı

5

Allianz Türkiye, TSB raporunda "en hızlı hasar ödemesi" ile zirvede

6

Beşiktaş gönüllülerinden Hatay'da depremzede öğrencilere forma

7

Antalya'da kuyumculara yönelik yetki belgesi denetimi yapıldı

8

Antalya'da eşini öldüren sanığa müebbet hapis

9

İş Bankası ve Türk Telekom desteğiyle ortaokullara yazılım eğitimi

10

Adana 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı