Erzin?de Kadınlar Dayanışma Derneği Açıldı

Erzin?de Kadınlar Dayanışma Derneği Açıldı

Ülkemizde 8 Mart dünya kadınlar günü kutlandığı bugünlerde Hatay?ın Erzin ilçesinde bu anlamlı günde Erzin kadınları dayanışma derneği açılışı yapıldı.

Karamustafalı mahallesi Atatürk Caddesi Milenyum apt. altında açılışı yapıldı.

Derneğin kurucusu üyeleri Songül Karaosmanoğlu, Saadet Özaslan, Hülya Özsoy, Dilek Karaman ve kalabalık kadın davetliler ile Eğitim-Sen sen, YEFK üyeleri katıldılar.

Derneğin açılış öncesi konuşma yapan kurucu üye Songül Kara Osman oğlu derneğin kaymakamlık ve belediye katkısı ile kurulduğunu Erzin de kadınların hep bir çatı altında toplanmaması amacıyla dayanışma derneğini kurduk dedi ve bunun devamı için tüm kadınlarımız derneği yaşatmak için burada etkinliğe katılarak sahipsiz bırakmayalım, yoksa ilgisiz kalınırsa yakın zamanda derneğe kilit vurularak kapanır?dedi.

 Derneğin açılış kurdelesini Dilek Karaman kesti, ve daha sonra derneğin bahçesinde kadınlar elleriyle evde yaptıkları çiğ köfteleri ile davetliler dağıttılar. 

Haber: Adil Coşkuner-Erzin



Güncel 25.10.2016 05:23:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

2

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

3

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

4

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

7

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu