Erzurum Kuyumcular Odasından 311 aileye gıda yardımı

Erzurum Kuyumcular Odasından 311 aileye gıda yardımı

Erzurum Kuyumcular Odasından 311 aileye gıda yardımı

Erzurum Kuyumcular Odası Başkanı Özkan Koçak, Erzurum’da bulunan mağdur ailelere yapılan yardıma ilişkin bir açıklama yaptı.
Başkan Koçak açıklamasında “Kuyumcular odası olarak, önce bir çalışma yaptık. Bu çalışmayı tüm kuyumcu esnaflarımızla paylaştık. Bu çalışma sonucunda odamız ve kuyumcu esnaflarımızın desteğiyle 300’ü aşkın gıda kolileri hazırladık. Her bir koli 20 parçadan oluşarak hazırlandı. Yönetim kurulumuz ile birlikte kendi ellerimizle Erzurum’da bulunan bazı mahallelerde 300’ü aşkın aileye kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Yardımda emeği geçen kuyumcu esnaflarımıza teşekkür ediyorum, Allah hayrını kabul eylesin” dedi.
Başkan Koçak son olarak yardım paketinde 20’yi aşkın gıda malzemesi, 2 kilogram tavuk eti ve 1 kilogram kıymanın da kolilerle beraber dağıtıldığını belirtti.


Güncel 16.04.2022 16:47:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

TÜROFED Başkanı Yağcı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Adana'da boşanma aşamasındaki eşini darbedip eşyasına zarar veren zanlı yakalandı

5

Daikin'den Nidapark İstinye'ye yüksek verimli iklimlendirme çözümleri

6

Mersin'de turizm bölgelerini kapsayan otoyol projesinde çalışmalar sürüyor

7

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

8

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

9

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

10

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı