Erzurum’da buz kesen nehirlerde görsel şölen

Erzurum’da buz kesen nehirlerde görsel şölen

Erzurum’da buz kesen nehirlerde görsel şölen

Erzurum’da etkili olan soğuk hava sonrası nehirler ve dereler dondu. Donan nehirler adeta buz pistilerini anımsattı. Bitkilerin üzerine oluşan kırağılar ise görsel şölen sundu.
Doğu Anadolu Bölgesinde soğuk hava etkili oluyor. Dün gece saatlerinde Erzurum’da termometreler sıfırın altında 14 dereceyi gösterirken kentte yer alan nehirler ve dereler dondu. Üzerindeki buz tabakası olan nehirlerin görüntüsü adeta buz pistlerini anımsattı. Sabah saatlerinde bitkilerin üzerinde oluşan kırağılar ise görsel şölen oluşturdu.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre yarın bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.


Güncel 30.12.2021 12:16:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Kumluca'da "Şarkılardan anılara yolculuk" konseri düzenlendi

2

Adana'da 22 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

3

Hasanbeyli’de lahana hasadı yapıldı

4

Osmaniye’de çiftçilere sertifikalı nohut tohumu dağıtıldı

5

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İnsan Hakları Günü etkinliği yapıldı

6

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

7

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

8

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

9

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

10

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi