Erzurum’da buz kırma timleri iş başında

Erzurum’da buz kırma timleri iş başında

Erzurum’da buz kırma timleri iş başında

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Buz Kırma Timi, çatılardan sarkarak tehlike oluşturan buz sarkıtlarını kırıyor.
Türkiye’nin en soğuk illerinden Erzurum’da, kar yağışı ve dondurucu soğuklarla birlikte çatılarda oluşan buz sarkıtları ve kar birikintileri, vatandaşlar için tehlike oluşturmaya başladı. İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Buz Kırma Timi, buz sarkıtlarını kırarak tehlikeyi ortadan kaldırıyor. Çatılarda uzunluğu iki metreyi bulan dev buz sarkıtlarını kırmak için ekipler, yoğun güvenlik önlemleri altında buzları temizliyor.
İtfaiye ekipleri, kent genelinde çatılarda oluşan buz sarkıtlarının kırılması çalışmalarının devam ettiğini belirterek cadde üzerine rastgele park yapan sürücülere de çalışmaları engelledikleri için uyarılarda bulundu.


Güncel 15.03.2022 10:03:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Kariyerini bırakarak sinemaya yönelen mühendis, ödüllü filmlere imza atıyor

2

İskenderun ilçesinde 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

3

Daikin'den tüketimi azaltan yeni nesil Icon Premix kombi

4

Hatay'da sahte altın sattıkları iddia edilen 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi

5

Belen ilçesinde düzenlenen etkinlik ozan ve şairleri buluşturdu

6

Adana'da 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 zanlı tutuklandı

7

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Binboğa: Vatandaşlarımız yeni evlerinde huzurla yaşıyor

8

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

9

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

10

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı