Esenler’de sadece kadınların yarışacağı wushu şampiyonası başladı

Esenler’de sadece kadınların yarışacağı wushu şampiyonası başladı

Esenler’de sadece kadınların yarışacağı wushu şampiyonası başladı

Esenler’de sadece kadınların mücadele ettiği "Ringin Sultanları İller Arası Wushu Şampiyonası" düzenlendi. Turnuvada 650 sporcu üç gün sürecek şampiyonada mücadele edecek.
İstanbul Wushu Kung-fu İl Temsilciliği ile Esenler Belediyesi tarafından sadece kadınların yarışacağı "Ringin Sultanları İller Arası Wushu Şampiyonası" düzenlendi. Esenler Mehmet Öcalan Spor Kompleksi’ndeki turnuva İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Şengör ve diğer katılımcıların yaptığı kısa konuşmaların ardından konuklara belediye tarafından hazırlanan plaketler verildi. Daha sonra yarışma başladı. Türkiye’nin 12 farklı ilinden 650 sporcu, 3 gün boyunca kategorilerinde şampiyon olmak için yarışacak. Salonda gençler kıyasıya yarışırken, tribünlerdeki aileler ise heyecan içinde destek verdi.
Sadece kadınların mücadele ettiği yarışmada, kategorilerinde birinci olan sporcular ayrıca Esenler Belediyesi tarafından ödüllendirilecek.


Güncel 9.12.2022 16:38:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

2

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

3

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

4

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

5

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

6

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

7

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

8

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor

9

Genç Gelişim Akademisi'nden gençleri geleceğe hazırlayan lider buluşmaları

10

Adana'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü