Eski başkanlardan Antalyaspor’a tam destek

Eski başkanlardan Antalyaspor’a tam destek

Eski başkanlardan Antalyaspor’a tam destek

Antalyaspor’un 9 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel kurulu öncesinde Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalyaspor’un eski başkanları ile bir araya geldi.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada eski başkanlardan Dündar Uluğkay, Hasan Subaşı, Sedat Peker ve Atilla Ekmen hazır bulundu. Genel Kurul öncesi fikir alışverişinde bulunan ve süreçle ilgili görüşlerini belirten başkanlar, görevi bırakma kararı alan Fikret Öztürk ve Ali Şafak Öztürk’e verdikleri hizmet ve emek için teşekkür ederken, Öztürk ailesinin Antalyaspor’a katkısının unutulmayacağını belirttiler.
Uluğkay, Subaşı, Peker ve Ekmen, 9 Şubat 2021 tarihinde oluşturulacak yeni yönetim kuruluna tam destek vereceklerini, üzerlerine düşen her göreve de hazır olduklarını ifade ettiler.


Spor 29.01.2021 16:38:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

2

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

3

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

4

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

5

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi

6

İstanbul Atlas Üniversitesi Uluslararası Danışma Kurulu Üyeliğine yeni isim

7

Mersin'de ilkokul öğrencileri tarihi mekanların hem maketini hem resmini yaptı

8

DeFacto'dan Layering Koleksiyonu ile kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi

9

Adana'da "Okulum Renklensin" projesinin protokolü imzalandı

10

Antalya'da otomobile özel düzenekle gizlenmiş 17 kilogram uyuşturucu ele geçirildi