Eskişehir’de şehit acısı

Eskişehir’de şehit acısı

Eskişehir’de şehit acısı

Mersin’in Mut ilçesinde otobüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen, 2 şoförün ve 4 askerin şehir olduğu trafik kazasında yaralanan Eskişehirli Cihat Şengil’in şehadet haberi memleketine ulaştı.
Kazada yaralanan ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Ulaştırma Er Cihat Şengil, yaklaşık 1 aydır tedavi görüyordu. Cihat Şengil, bu sabah hayatını kaybederek şehit oldu.

Baba evine Türk bayrakları asıldı
Cihat Şengil’in şehadet haberi baba Adem Şengil ve Neriman Şengil’e ulaştı. Eskişehir Çamlıca Mahallesi Mede Sokakta bulunan baba evine gelen askeri erkan aileye acı haberi verdi. Baba evinin bulunduğu sokağa Türk bayraklarının asılması ile haberi alan komşular ve yakınlar sokağı doldurdu. Şehit Şengil’in evli ve Ecrin Nisa adında bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Şehit Şengil’in naaşının, yarın Reşadiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.


Güncel 25.08.2020 12:09:10 0
Anahtar Kelimeler: eskişehir’de şehit acısı

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: