Eskişehir’de sokakta sigara içme yasağı ilk gününde delindi

Eskişehir’de sokakta sigara içme yasağı ilk gününde delindi

Eskişehir’de sokakta sigara içme yasağı ilk gününde delindi

Eskişehir İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu artan korona virüs vakaları üzerine sokakta sigara içmeyi yasaklarken, pek çok kişinin yasağı ilk günden deldiği görüldü.
Eskişehir İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, korona virüsün yayılımını azaltmak için yaptığı çalışmalar sonucunda yeni kararlar aldı. Vatandaşların sokakta sigara içmek için maskelerini indirmesinin büyük risk oluşturduğu sonucuna varan kurul park, bahçe, meydan, cadde gibi pek çok açık alanda sigara içmeyi yasakladı. Kararın ardından Vilayet Meydanı’nda, Hamamyolu Caddesi’nde, çarşıda ve pek çok kalabalık yerde sigara içilmeye devam edildiği gözlemlendi.
Virüsün yayılımının, pek çok yerde olduğu gibi Eskişehir’de de yükselişe geçtiği bilinirken su içmek, ayaküstü bir şeyler yemek ve özellikle de sigara içmek için maskelerin çeneye indirildiği görüldü. Tedbirsiz davranan vatandaşlar yüzünden durumun vahametinin arttığı görülürken, polis ekipleri kalabalık alanlarda inceleme yapıyor.


Güncel 12.11.2020 16:49:26 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu